λιγα λογια

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Θέλουμε να κάνουμε το K-Beauty προσβάσιμο σε όλους

Γιορτάζουμε τις διαφορές μας και τα πράγματα που μας κάνουν μοναδικούς!

Το Unnie είναι ο διαδικτυακός σας προορισμός με τα καλύτερα κορεάτικα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Δημιουργήσαμε έναν ασφαλή χώρο για να ανακαλύψετε τη χαρά της φροντίδας της επιδερμίδας σας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την ομορφιά του δέρματός σας. Όταν αγοράζετε από την Unnie, είναι σαν να ψωνίζετε παρέα με έναν φίλο.

Κάνουμε το K-Beauty προσβάσιμο σε όλους. Απορρίπτουμε τα ανέφικτα πρότυπα ομορφιάς και γιορτάζουμε τις διαφορές μας, δίνοντας αξία σε ό,τι μας κάνει μοναδικούς. Αναγνωρίζουμε την μοναδικότητα του τύπου του δέρματός σας και σας βοηθάμε να το φροντίσετε σωστά. Θεωρούμε σημαντική κάθε ανησυχία για το δέρμα και είμαστε εδώ για να καθοδηγήσουμε όσους αισθάνονται χαμένοι στον κόσμο της περιποίησης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΗ

Όταν ξεκίνησα να οργανώνω το Unnie, φαντάστηκα ένα κατάστημα K-beauty που θα ήταν διαφορετικό από αυτό που είναι διαθέσιμα στη αγορά:

  • Ένας διαδικτυακός προορισμός που θα προσφέρει μόνο ό,τι καλύτερο από την κορεάτικη ομορφιά και περιποίηση του δέρματος.
  • Το να ψωνίζεις από εδώ θα είναι σαν να περνάς χρόνο με έναν φίλο που έχει πάντα τις καλύτερες προτάσεις για το δέρμα σου.
  • Ένα κατάστημα που θα είναι καλοσχεδιασμένο και καλά επιμελημένο.
  • Και τέλος, ένα μέρος όπου τους πελάτες  τους  φέρονται σαν φίλους.

Ελπίζουμε ότι το έχετε βιώσει αυτό στην Unnie και ότι θα παραμείνετε κοντά μας να δειτε το τι θα έρθει στο μέλλον – όπως συναρπαστικές νέες μάρκες και καινοτόμα προϊόντα καθώς και περισσότερο περιεχόμενο K-beauty, όπως για παράδειγμα τα άρθρα!

Σας ευχαριστούμε που είπατε στους φίλους και στα μέλη της οικογένειας σας και στους συναδέλφους σας για την Unnie. Σας ευχαριστούμε για όλα τα θετικά σας μηνύματα που μας αφήνετε. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την αγάπη και την υποστήριξη.

Ευχαριστώ πολύ!

Ζωή

γιατι να επιλεξετε ΕΜΑΣ

Γρήγορη Παράδοση

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα 1-2 ημέρες

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες ένω την 40€

Δωρεάν Επιστροφές

Δείτε την πολιτική επιστροφών

ΖΩΗ ΠΑΣΧΟΥ   /   ΑΡ. ΓΕΜΗ 170858206000   /   ΑΦΜ 153679431  /   ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καλάθι αγορών
Scroll to Top